Over Kira's Family

Mijn naam is Bertine de Pater-Jacobsen. Samen met mijn man Ard-Jan ben ik trotse eigenaar van 4 honden, 3 (Oud)Duitse herders en 1 Zwitserse witte herder. Mede doordat we veel met hen op pad zijn, en zien hoe fantastisch zij dat vinden, heb ik besloten om ook andere honden een mooie wandeling te willen geven. 

Sinds 2017 ben ik gestart met mijn bedrijf ”Kira’s family, hondenuitlaatservice & dierverzorging”.  Mijn wens om zelfstandig met dieren te werken is hiermee uitgekomen. Mijn bedrijf is vernoemd naar een van onzen honden, Kira.

Van jongs af aan ben ik opgegroeid met honden en allerlei andere dieren. Beroepsmatig heb ik gewerkt met paarden, ben ik werkzaam geweest op een kinderboerderij en heb ik op een school 12 jaar lang leerlingen begeleid in het verzorgen van (landbouw)huisdieren. Mijn ervaring met de verschillende diersoorten is breed. Of het nu gaat om honden, katten, konijnen ,kippen, cavia’s ,geiten, schapen, vogels of allerlei kleine knaagdieren, de verzorging ervan is bij mij in goede handen.

In 2018  hoop ik de cursus “vakbekwaam houder van honden en katten” af te ronden. Het praktijk-examen heb ik met goed resultaat behaald. Nadat ik deze cursus heb afgerond, wil ik mij verder specialiseren in het gedrag van honden door middel van opleidingen te volgen. Het doel is om als goed opgeleide gedragsdeskundige hondeneigenaren te kunnen begeleiden

Heel graag neem ik uw hond mee voor een fijne wandeling of kom ik bij u thuis langs om uw huisdier te verzorgen op momenten dat dit voor u niet mogelijk is. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor tips en advies op het moment dat u een pup wilt aanschaffen.

Kleinschalig, betrouwbaar, betrokken en nauwkeurig, dat staat bij mij hoog in het vaandel. Ik sta klaar om met uw hond op pad te gaan en om de allerbeste zorg te verlenen aan al uw andere huisdieren.

Mijn werkgebied is Ede, Bennekom en Lunteren.