Over Kira's Family

Mijn naam is Bertine de Pater-Jacobsen. Samen met mijn man Ard-Jan ben ik trotse eigenaar van 4 honden, 3 (Oud)Duitse herders en 1 Zwitserse witte herder. 

Sinds 2017 ben ik gestart met mijn bedrijf ”Kira’s family, hondenuitlaatservice & dierverzorging”.  Mijn bedrijf is vernoemd naar een van onzen honden, Kira.

Beroepsmatig heb ik gewerkt met paarden, ben ik werkzaam geweest op een kinderboerderij en heb ik 12 jaar lang leerlingen begeleid in het verzorgen van (landbouw)huisdieren. Mijn ervaring met de verschillende diersoorten is breed. 

In 2018 heb ik het diploma “vakbekwaam houder van honden en katten” behaald. Met dit diploma voldoe ik aan de wettelijke eisen om een pension, asiel of kennel te runnen. Ik wil mij verder specialiseren in het gedrag van honden. Het doel is om als goed opgeleide gedragsdeskundige hondeneigenaren te kunnen begeleiden. In januari 2019 ben ik gestart met de opleiding tot gedragstherapeut bij Annorlunda, kynologisch kenniscentrum. Ik volg scholing op het gebied van gedrag, gezondheid en voeding.

Heel graag neem ik uw hond mee voor een fijne wandeling of kom ik bij u thuis langs om uw huisdier te verzorgen op momenten dat dit voor u niet mogelijk is. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor tips en advies op het moment dat u een pup wilt aanschaffen.

Ik sta klaar om met uw hond op pad te gaan, en om de allerbeste zorg te verlenen aan al uw andere huisdieren.

Mijn werkgebied is Ede, Bennekom en Lunteren.